build your own website for free
TRAINING“A man who has no imaginations, has no wings”
Mohammed Ali

Wat?

Mental motivation coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de focus ligt op je gedachten en mindset. De mentale kracht speelt bij deze vorm van coaching een belangrijkere rol dan de fysieke kracht. Deze vorm van training is dan ook resultaatgericht.


Ik geloof dat ieder mens van nature streeft naar persoonlijke groei. Ieder van ons heeft zo zijn eigen held of heldin waar we bewondering voor hebben. Als kind durfden we nog dromen dat we ooit deze krachtige eigenschappen van deze persoon zouden intergreren in ons leven. Maar ergens tijdens het ouder worden is deze drijfveer om te groeien naar de uithoeken van ons wezen verschoven, of ze is er nog wel even maar door de eerste beste terugval zijn we tevreden met middelmatigheid of laten we al onze plannen zijn voor wat zijn.

Dit kan gebeuren door onaangename levensgebeurtenissen, stress, spanningen of dat negatieve, kritische, onderdrukkende stemmetje in ons dat steeds meer ons gedrag gaat bepalen. 
Door eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat we eerst onze innerlijke “vijanden” moet leren kennen, begrijpen, ze een plaats geven, ja zelfs vriend te worden.
Waar vaak in coaching gefocust wordt is ze door positieve visualisaties ze te overmeesteren en terzijde te schuiven ben ik van mening dat dit maar tijdelijk of niet werkt. 
Vele programma’s worden aangeboden om in een bepaalde tijd de persoon te worden wie je altijd wou worden, je kan hier mooie gereedschappen mee verkrijgen maar zodra het programma ten einde loopt vinden we ons binnen een bepaalde korte tijd terug in dezelfde straat waar we begonnen zijn.

Werkwijze

Ik ben van mening dat de enige die jou kan motiveren, is degene die in de spiegel naar je terugkijkt.
Wat ik als coach kan betekenen is je terug in contact brengen met je innerlijke krachten die jou inspireren. We gaan samen op ontdekking wat je drijft, je krachten zijn, het waartoe je wil, maar ook wat je blokkeert, de terugval, de donkere broeder.

Als we al deze zaken kunnen aanvaarden en integreren ontwikkelen we een champion’s mindset dat onwankelbaar is, niet opgeeft bij tegenslagen en op het pad blijft om het doel te bereiken. De focus ligt om aanwezig te blijven bij het proces zelf, het doel volgt dan op natuurlijke wijze.
Ik maak gebruik van technieken van analytische coaching, gedragstherapie, visualisatie technieken, hypnotherapie, sportpsychologie en is resultaatgericht.

Mobirise

Voor wie?

Het is voor ieder die..
..op zoek is naar innerlijke groei en zijn ware potentieel ten volle wil benutten.
..houdt van doelstellingen te maken en deze werkelijk ook te bereiken.
..zijn eigen grenzen wil ontdekken door uit zijn comfortzone te komen.
..zowel op fysiek als mentaal vlak zich ten volle wil ontwikkelen.
..geen vrede neemt met middelmatigheid en zijn levensstandaard naar de top wil brengen.
..durft te kijken naar zijn lichte en duistere kanten om hier inspiratie uit te halen voor groei.

Wanneer en hoe vaak?

Mijn werkwijze is geen makkelijke korte weg. Echte verandering van
hardnekkige patronen heeft tijd nodig. Inzicht brengt verandering.
Na een kennismakingsgesprek bespreken we samen de frequentie van onze afspraken.

Tarieven

Intakegesprek

€ 50

Het bedrag dient contant betaald te worden aan het eind van iedere sessie. Als je een afspraak niet kunt nakomen, dient er tijdig verwittigd te worden (24u op voorhand).
Bij geen bericht dient de afspraak volledig betaald te worden. 

Sessie van 1u

€ 70

Het bedrag dient contant betaald te worden aan het eind van iedere sessie. Als je een afspraak niet kunt nakomen, dient er tijdig verwittigd te worden (24u op voorhand).
Bij geen bericht dient de afspraak volledig betaald te worden. 

Contact

U mag ons steeds contacteren! 

VDK Training Therapy

Jim Van Den Kieboom
+32 497 99 88 12

Goedendagstraat 38
2140 Borgerhout

info@vdktraining.be

© Copyright 2020 VDK Training & Therapy - All Rights Reserved  
BE 0825 259 865